Het afscheid en de start!
Door: Luc
Blijf op de hoogte en volg Luc en lis
16 Augustus 2011 | Nederland, Amsterdam
Na 2,5 jaar dagdromen, voorbereiden en sparen (!) is het dan eindelijk zover: onze reis over de blauwe planeet gaat beginnen! De voorbereidingen zijn nog in volle gang, maar het eind (en dus het begin!) is in zicht. Donderdagochtend vliegen we via Londen naar Beijing in China, onze eerste bestemming. De komende 10 maanden gaan we grofweg de volgende route volgen:
- Azie: van China naar Noord-India
- Oceanie: met de camper door Australie & Nieuw Zeeland en een weekje relaxen in Fiji
- Zuid- en Midden-America: met de chickenbus van Equador naar Guatemala.
We hebben onze website van de vorige keer eens stevig afgestofd en hij zal ook deze keer gebruikt worden om onze avonturen met jullie te delen. We maken gebruik van een mailinglist, maar als je geen mailtje wilt krijgen na het posten van een update moet je dat even aangeven. We kunnen ons dat natuurlijk niet voorstellen omdat we uiteraard alleen maar interessante en leuke verhalen schrijven...(bewust niet gevolgd door de smiley, want het is echt waar!)
We willen iedereen bedanken voor hun aanwezigheid afgelopen zaterdag op ons afscheidsfeestje (zie foto's), de kaartjes, mailtjes en cadeautjes. Na een rustige start om 15.00 uur ploften we uitgeput maar zeer voldaan om 05.30 uur op bed. Het was geweldig!
We're ready for take-off...thank you for flying with us and see you later!
16 Augustus 2011 - 15:41
Josien:
Heel veel plezier! Super gaaf dat jullie dit gaan doen. Ik zal jullie volgen!
Groeten Josien -
16 Augustus 2011 - 15:47
Jens:
Luc en Liske, veel plezier met de laatste voorbereidingen en een fijne vlucht!!!
Groet,
Jens -
16 Augustus 2011 - 16:02
Annie :
Luc en Liske,
Heel veel plezier. Wij gaan zeker jullie reis volgen en in januari reizen wij in Australie een stukje met jullie mee, ik verheug mij er al op. -
16 Augustus 2011 - 16:16
Magda En Ton:
Liske en Luc, we wensen jullie een onvergetelijke reis....we blijven jullie volgen!
Liefs,
Magda -
16 Augustus 2011 - 17:07
Mia En Jo:
Hoi Lus en Lis
Goede reis en veel plezier met jullie avontuur en via de site zullen wij jullie met genoegen volgen
doei doei -
16 Augustus 2011 - 17:34
Koert En Hanneke:
Tuurlijk willen we jullie belevenissen volgen via de site! Heel veel plezier! -
16 Augustus 2011 - 17:39
Henk En Josefien:
Hoi Luc en Liske,
Veel reisplezier!!! We zullen met interesse jullie verslagen lezen. In gedachten zijn wij dan ook een beetje op reis. Reis veilig, ben voorzichtig maar vooral geniet ervan. Groetjes uit Deurne -
16 Augustus 2011 - 18:06
Sandra En Henry:
Luc en Liske,
we wensen jullie heel veel plezier, en kijken er naar uit om jullie belevenissen hier te lezen.
Geniet ervan!!
groetjes Sandra en Henry -
16 Augustus 2011 - 18:14
Milou En Sem:
Ha Ome luc en Tante Liske,
Heel veel plezier op jullie reis. We zullen jullie missen. Geniet ervan!
Groetjes Milou en Sem. -
16 Augustus 2011 - 18:16
Twan En Kelly:
Geniet van jullie reis. Doe voorzichtig. We lezen graag jullie verhalen op deze site. -
16 Augustus 2011 - 18:19
Ruud Kruip:
Luc en Lis,
Respect! Heel gaaf iig, er zijn vele mensen die simpelweg de ballen niet hebben het te doen. Julie doen 't!
Voor nu een hele gezonde, gezellige super sabbatical gewenst, hou me op de hoogte en last but not least: geniet ervan... en van elkaar!
Hartelijke groet,
Ruud Kruip -
16 Augustus 2011 - 19:40
Renée:
Lis en Luc,
Ik ga jullie zeker volgen! Wat een fantastische reis moet dat worden! Helaas gaat het niet meer lukken te meeten in Nepal... Ik kreeg het niet voor elkaar om nog een maand vrij te krijgen dit jaar... dat gaat dus 1 jaartje opschuiven... maar gelukkig ligt Zuid-India als alternatief in December op ons te wachten ;).
Geniet ervan!
Liefs, Renée -
16 Augustus 2011 - 19:54
Maaike & Jan Kees:
Hi Luc en Liske,
Maaike en ik denken nog steeds met veel plezier aan onze reis in 2008/2009 terug. Niet in de laatste plaats aan de spelletjes shithead met jullie en de gids in de lunch tent op de machu pichu trail.
Lekker genieten en we gaan jullie volgen.
Maaike, Jan Kees & Stein -
16 Augustus 2011 - 20:48
Ria En Ger:
Dag lieve Luc en Liske,
Wat zullen we jullie ontzettend gaan missen, maar met zo'n gedegen voorbereiding laten we jullie toch met een gerust hart gaan. Dit gaat een fantastische reis worden!!!
Dikke kuzzzzzzzz en tot donderdagmorgen heel vroeg op Schiphol!
Ria & Ger -
16 Augustus 2011 - 21:43
Je Peetje:
Interessant programma, verheug me nu al op het verslag van jullie eerste belevenissen! En de foto's natuurlijk
Wens jullie een hele goede reis en hoop dat alles voorspoedig verloopt!
TAKE GOOD CARE OF YOURSELF !
Groetjes en veel liefs
Agnes (en Patrick natuurlijk)
xxx & xxx
17 Augustus 2011 - 06:54
Tommy En Angele:
Hi Luc en Liske,
Wij willen zeker op de hoogte blijven van jullie avonturen! Heel veel plezier en geniet!
Grt Tommy en Angele
Ps. hoe laat vertrekt jullie vlucht? -
17 Augustus 2011 - 08:06
Vivian:
Luc en Liske,
Heel veel plezier en geniet er met volle teugen van! Natuurlijk zijn wij jaloers en zullen we met een beetje weemoed jullie verhalen lezen. Wij gaan eerst genieten van een andere spannende gebeurtenis in ons leven, maar natuurlijk kunnen we via jullie weer inspiratie opdoen voor, laten we zeggen, over een paar jaar!
Groet Vivian en Rob -
18 Augustus 2011 - 17:23
Tante Nellie:
Liske en Luc,
Ik wens jullie een heel mooie reis,veel plezier en geniet er volop van! Ik zal jullie met genoegen volgen.Nellie.
22 Augustus 2011 - 06:05
Fam. Vrijnsen:
Hoi Luc en Liske
Heel plezier op jullie reis rond de wereld! Natuurlijk gaan we jullie belevenissen volgen.
Take care!
Marjan, Jeroen, Julian & Lisanne Vrijnsen - de Corte